Könnyen használható

Apple termékeket használva nem csak a diákok, az oktatók is otthon érzik magukat. Játszi könnyedséggel készíthetnek interaktív könyveket, stílusos és jól használható dokumentumokat vagy lenyűgöző prezentációkat, melyeket akár közvetlenül az iPad-ről is előadhatnak. A diákok a jegyzetelésen és kutatáson túl olyan kreatív projektekben vehetnek részt, amivel professzionális környezetben hasznosítható tapasztalatot szereznek. Mindehhez nincs szükség másra, mint egy Mac-re vagy iPad-re.

 Irodai alkalmazások

Mac-re és iPad-re egyaránt elérhető a jól ismert Microsoft Office programcsomag, így az Apple eszközein sem kell lemondania kedvenc irodai programjairól. Emelett az Apple saját irodai programcsomagja, az iWork díjmentesen letölthető minden új Mac-re, iPad-re és iPhone-ra. Így munkáját az Ön igényeit maximális kielégítő környezetben tudja végezni.

office_iwork

Kreatív programok

Szintén díjmentesen telepíthető minden új Mac, iPad és iPhone készülékre az Apple saját kreatív programcsomagja, az iLife. Az iPhoto segítségével diákjai és kollégái fényképeiket egyszerűen rendszerezhetik és szerkeszthetik, és látványos diavetítést készíthetnek belőlük. Az iMovie videó szerkesztő programmal kifejező videókat készíthetnek, megvághatják a rögzített nyersanyagot és különféle effektekkel láthatják el a felvételeket. A zenészeknek pedig a GarageBand lesz a legjobb barátjuk, hiszen a remek zeneszerkesztő segítségével kedvenc valódi vagy digitális hangszereiket életre hívva rögzíthetnek teljesértékű zeneszámokat.

apple creative.001

Megfelel a szabványoknak

Nem kell lemondania a már kiépített infrastruktúra nyújtotta lehetőségekről, hiszen az Apple termékei teljesen együttműködnek az elterjedt szabványokkal. Legyen szó helyi Exchange vagy szerverről, biztonságos VPN kapcsolatról, vagy WEB sztenderdekről, biztos lehet benne, hogy Apple készülékén megfelelően fog működni a szolgáltatás.

Biztonságos

Az Apple számítógépein és mobil eszközein nincs szükség vírusírtóra, így a Mac és iPad felhasználók rengeteg bosszúságot spórolnak meg. A beépített tűzfal, a teljes lemezre vonatkozó titkosítás, az adatok távoli törlésének lehetősége vagy az elveszett készülék világtérképen való pozicionálásának lehetősége pedig a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelelteti bármely Mac, iPad vagy iPhone készüléket.

A felhasználók imádják

Nem csak diákjai fognak szívesebben a tananyaggal bíbelődni, munkatársai is garantáltan szentelnek időt a tananyag előkészítésére és fejlesztésére, ha az intézmény által javasolt készülékek könnyen használhatóak és megbízhatóak.

Könnyen menedzselhető

Egy nagyobb intézményben nem egyszerű feladat gondoskodni róla, hogy a tanuláshoz szükséges eszközök, programok és egyéb tartalmak mindig rendelkezésre álljanak a diákok és az oktatók számára. Az Apple ezért nagy hangsúlyt fektet az Mobil eszköz menedzsment (MDM) és távoli telepítési, karbantartási funkciókra. Emellett lehetősége nyílik olyan fejlett rendszereket is igénybe venni, mint a FileWave, ami segítségével egyszerűen telepíthet bármilyen fájlcsomagot az intézmény bármely számítógépére vagy iPad készülékére, anélkül, hogy ahhoz fizikailag hozzá kellene férni. Így technikusai számára időt és munkát spórol, ami hosszú távon az egész intézmény kiadásaira pozitívan hat.

FileWave-gray-highres