30 éve a hatékony oktatásért

High_School_iPad_teacher_student_smallAz Apple elkötelezett a modern és célravezető oktatási módszerek mellett. Ennek megfelelően minden Mac, iPad vagy iPhone esetében fontos szempont, hogy a tanulók és pedagógusok igényeit maximálisan kielégítse. Az Apple saját oktatási platformja, az iTunes U segítségével a legnevesebb intézmények képzésein vehetünk részt díjmentesen, sőt, saját kurzusainkat is hozzáadhatjuk a katalógushoz, hogy diákjaink könnyen hozzáférjenek a tananyaghoz.

Csodálatosan egyszerű

K12_EDU_iPad_girls-smallLegyen szó Mac-ről, iPhone-ről vagy iPadről, az Apple termékeket gyerekjáték használni. A díjmentes iLife és iWork programcsomagokkal szerkessz videót, rögzíts zeneszámokat, rendszerezd fotóid, készíts prezentációkat, szöveges dokumentumokat és táblázatokat egyszerűbben mint valaha. Meg fogsz lepődni, mi mindenre vagy képes egyetlen Mac, iPhone vagy iPad segítségével.

Mindig és mindenhol

High_School_Mac_group-smallA kompakt méret és hosszú akkumulátor idő révén kedvenc hordozható készüléked azonnal rendelkezésre áll otthon és útközben egyaránt. Az iCloud szolgáltatáscsomag használatával legfontosabb dokumentumaid bárhonnan elérheted, az iBooks digitális könyváruházból pedig akár a vonaton is beszerezheted a legújabb kötelező olvasmányt, vagy éppen kedvenc regényedet.

High_School_Mac-smallSpeciális igényekre felkészítve

A beépített képernyőolvasó, feliratozó és egyéb kisegítő lehetőségeknek köszönhetően az iPad, az iPhone és a Mac a speciális igényű felhasználók számára is elérhető, így senkinek sem kell kimaradnia a tanóra izgalmaiból és még a házi feladatra is marad energia.

Bővebben

 

iPadAir_Silver_SpaceGray_34B2B-small

Miért iPad?

Az iPad egy lenyűgözően sokoldalú készülék. Kompakt méretének köszönhetően bárhová magaddal viheted, így a mindennapokban és extrém helyzetekben egyaránt segítségedre lesz. A levelezés, böngészés, dokumentumszerkesztés, filmezés csak a kezdet: az iPad lehetőségei határtalanok. Az iPad zajtalan, és akkumulátorról akár 10 órán át üzemel, így ideális választás azoknak, akik szeretnének zavartalanul haladni, bárhol és bármikor. Az AirPlay funkció segítségével vezetéknélkül vetíthetsz, így szabadon tudsz mozogni prezentáció közben is. Az iWork és iLife programcsomagok az iPadre is díjmentesen letölthetőek, és az App Store kínálatából többmillió egyéb alkalmazás közül is válogathatsz.

Tovább az iPadhez

MBP13RD-MBP15RD_Combo-smallMiért Mac?

A Mac egyedülálló hatékonyságot biztosít a tanulóknak és a pedagógusoknak egyaránt. Akár a hordózhatóság, akár a teljesítmény fontosabb számodra, kínálatunkban megtalálod az igényeidnek megfelelő készüléket. A Mac biztonságos, csendes, és már az első bekapcsoláskor használatra kész. Az előretelepített irodai és kreatív programcsomagok segítségével pedig azonnal neki is foghatsz a munkának. Az egyedülálló kényelmet és produktivitást többek között olyan funkciók garantálják, mint a vezetéknélküli vetítés vagy az egész napon át tartó akkumulátor.

Tovább a Mac-hez